Otthonfelújítási támogatás 2021

Bizonyára mindenki hallotta már az otthonfelújítási program hírét, ami 2021-től rengeteg családnak segíthet abban, hogy otthonuk élhetőbb, kényelmesebb és szebb legyen. Amennyire jól hangzik ez a lakásfelújítási támogatás, annál nehezebb tájékozódni az információtengerben. Épp ezért szeretnénk segíteni abban, hogy ne okozzon ez felesleges fejfájást, viszont mégis könnyedén ki lehessen használni ezt az állami támogatást.

Nyugodtan kérj tőlünk konzultációs időpontot az Ajánlatkérés gombra kattintva, hogy megtaláljuk azt a konstrukciót, amivel a legtöbbet spórolhatsz.

Mekkora összegű állami támogatás igényelhető?

Az otthonfelújítási támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint.

Ki végezheti el a felújítást?

A lakásfelújítás igényléséhez számlával és vállalkozói szerződéssel kell igazolni a munkát és a munkáért fizetett összeget. Az igénylőnek a munkavállaló nem lehet közeli hozzátartozója.

Várható, hogy a kereslet hatalmas növekedése miatt, rengeteg megbízhatatlan cég is olyan szolgáltatásokat fog ígérni, melyek megvalósításához nem áll rendelkezésükre a megfelelő felszerelés és/vagy tapasztalat. Résen kell lennie mindenkinek, hogy csakis megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező cégek munkáit igényeljék.

Milyen felújítási szolgáltatásokkal tudunk segíteni?

A Magyar Közlönyben felsorolt támogatható építési tevékenységek között rengeteg olyan szolgáltatásunk megtalálható, ami szükséges ahhoz, hogy egy szép és élhető otthont alakítsunk ki.

Legyen szó napvitorlákról,  redőnyökről, árnyékolókról, rovarhálókról, tapétákról, gépkocsibeállókról, télikertekről,  a Napvitorladiszkont szolgáltatásaira mindenki számíthat!

Mik a feltételei a vissza nem térítendő otthonfelújítási támogatás igénylésének?

– Legalább egy, 25 évnél nem idősebb gyermek él a háztartásban
– Minimum egy éve lakik a család az adott ingatlanban
– Legalább az egyik igénylőnek van minimum 1 év TB jogviszonya
– Lakóingatlan típusú épületben lakik a család
– Önerőből meg tudják előlegezni a teljes felújítás árát
– január 1. után kezdődnek a munkálatok

CroatianEnglishGermanHungarianRomanianSerbianSlovakSlovenianUkrainian