Árnyékolástechnikai termékeink

A szalagfüggöny elsősorban irodák, üzletek dekoratív árnyékolója.  A felső karnison függesztett szövetből készült lamellák elforgatása biztosítja árnyékoló tulajdonságát. A kiváló minőségű nagy színtartósságú textília tisztítható és könnyen működtethető. Elterjedőben van modern stílusú lakások árnyékolására.

Működtetése manuálisan illetve motoros segítségével is megoldható. Tisztításhoz le sem kell szedni. Két kissé nedves szivacs közé fogva a lamellákat áttöröljük.

Színek, anyagok

Tekintse meg a árnyékolástechnikai termékekhez választható színeket, anyagokat

Alkatrészek

Tekeintse meg a árnyékolástechnikai termékekhez választható alkatrészeet

A rovarhálók elsősorban a rovarok ellen biztosítanak védelmet. A rovarháló lehet fix műanyag-, illetve fix alumínium keretes. Létezik függőlegesen mozgatható rolós rovarháló is.

Van lehetőség a redőnnyel egybeépített rovarháló kivitelezésére is. Ilyenkor a redőny a rovarhálóval egy tokban helyezkedik el, viszont egymástól függetlenül mozgatható. Ez a kivitel azért rendkívül praktikus és nem utolsósorban árfekvés kedvezőbb is, mint utólag szerelve.

ELŐNYEI:
– Nem kell festeni
Időtálló
Az üvegszálas háló a legtartósabb
Be lehet tenni az ablak és a redőny közé
Egyszerűen tisztítható

TOVÁBBI rovarháló TÍPUSAINK:
Műanyag ’hagyományos’ rovarháló clips-es kivitelben
Alumínium ISO fix ablakba síkjába simuló profilos kivitelben
rovarháló ajtók alumínium kivitelben, mágneses illetve beugrós verzióban
Fix-, Függőleges-, Vízszintes mozgatással.
Rolós rovarhálók
Oldalhúzós rovarhálók
Nyíló rovarháló ajtó
Toló rovarháló ajtó
Pliszé rovarháló

Szeretné különlegessé tenni otthonát? A sávroló egy tökéletes belsőárnyékoló. Gyönyörű kialakítás, megfelelő stabilitás akár 250 cm szélesség esetén is. Fényáteresztő és sötétítő csíkok váltják egymást a textilek felületén. A beáramló fény mennyiségét e sávok segítségével szabályozhatjuk. Az alumínium tokba a textilt fel is tudjuk húzni, melynek színe fehér, de RAL alapján festhető illetve fautánzatú (natúr tölgy, sötét tölgy, aranytölgy és dió) kivitelben is rendelhető. Egyedülálló szín és textil választék. Működtetése lehet kézi, gyöngylánccal vagy motoros. Szerelése történhet oldalfalra és mennyezetre egyaránt.

A roletta a hagyományos árnyékolók közé sorolható. A felhasznált  textíliától függően sokrétű funkciója illetve esztétikai megjelenése. Legyen akár függőleges vagy ferde síkú felület a roletta mindegyik árnyékolására alkalmas.

Készülhet tokozott illetve tok nélküli kivitelben is. Működtetése lehet rugós, gyöngyláncos, tekerőkaros, vagy motoros. 

KÜLTÉRI ROLETTA

A kültéri roletták balkonokra, erkélyekre és ablakok elé kivitelezhető. A roletta tokja rozsdamentes acélból, anyaga erős színtartó vászonból készül, működtetése zsinór segítségével történik.
Szerkezete egyszerű, meghibásodási lehetősége minimális.

ALUMÍNIUM RELUXA

A napsugárzással szemben nyújt védelmet otthonának, irodájának. További előnye, hogy növeli otthona komfort érzetét.

Alumínium alapanyagból karnissal felszerelt reluxa. Széles színválasztékból választhatunk, hogy otthonával harmonizáljon Hagyományos, vagy akár korszerűbb működtetési lehetőséggel több féle kivitelben.

A feszített változatnak köszönhetően az ablak nyitása, buktatása  esetén, a reluxa párhuzamban marad az ablakkal. Tetőtéri ablakoknál,  a reluxával az árnyékolás is megoldható.

Számos színből választhatunk, hogy a reluxa is harmonizáljon otthonával.  Kedvező árfekvésének köszönhetően igen közkedvelt árnyékoló.

 Meghajtási lehetőségek:

– zsinór + üvegpálca

– motor

MŰANYAG REDŐNY 

A hagyományos műanyag redőnyök az árnyékolás egyik legegyszerűbb megoldása. Viszonylagosan kis költségből kivitelezhető, ezzel szemben számos előnnyel rendelkezik. Egyszerűen kezelhető, és akár teljes sötétítést eredményez.

A hagyományos külső tokos redőny előnyei, hogy utólagosan bármilyen nyílászáró típusra kivitelezhető.  A redőnyléceket vezető sínek zajcsökkentő betéttel vannak ellátva, a csendesebb használat érdekében.

A hagyományos műanyag redőny is rendelkezik minimális hő-, illetve hangszigeteléssel, viszont tökéletes sötétítés biztosít. Jó minőségű redőnyeink, kedvező ár-érték arányaink teszik ezt a fajta redőny típust közkedvelté.

ALUMÍNIUM REDŐNY 

Alumínium redőnyeinket azoknak ajánljuk, akik hosszú élettartamra terveznek. Az alumínium redőnyök szerkezete, illetve minden része alumíniumból készül ezért tartósságuk kifejezetten hosszú, így nem rozsdásodnak, nem kopnak el. Ez a redőny típus hosszútávú befektetés.

Az alumínium redőny igen jó hő-, illetve hangszigeteléssel rendelkezik. Feltolásgátlóval van ellátva, mely mechanikai védelmet nyújt az esetleges külső behatolásoktól.

VAKOLHATÓ REDŐNY 

Az alumínium redőnnyel megegyező szerkezete. A tokot az ingatlan homlokzatába építjük be és vakolással eltüntetjük.

Ez a fajta redőnytípust új házak építésénél illetve házfelújításnál, homlokzati felújításnál ajánljuk.

CroatianEnglishGermanHungarianRomanianSerbianSlovakSlovenianUkrainian