AR_ASZF

Jelen helyzetben főként a gyors inflációnak, és árváltozások miatt a Vállalkozó fenntartja azon jogát, hogy a kiadott árajánlatokat és megrendeléseket akár naponta aktualizálja az épp aktuális napi árakhoz mérten. Illetve fenntartjuk a jogot az EURO alapú árak azonnali frissítésére amennyiben az euroárfolyam csökken, vagy emelkedik.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az Ön által megadott méretű napvitorla elhelyezéséhez

Íves FIX napvitorla

Mozgatható napvitorla

sarkonként (oldalanként) még plusz 15-25 cm helyre van szükség a feszítő és csatlakozó elemek elhelyezéséhez.
NATAN rendszerek oldalanként még plusz 5 – 5 cm-t helyre van szükség a feszítő és csatlakozó elemek elhelyezéséhez.
Összes pergolarendszer pergolarendszerek esetén, oldalanként még plusz 5 – 5 cm-t helyre van szükség a feszítő és csatlakozó elemek elhelyezéséhez.

Amennyiben a megadott méret nem a napvitorla méretét, hanem a rendelkezésre álló helyet jelenti, kérem szíveskedjen jelezni és ennek megfelelően adjuk meg a napvitorla méretét, amely a fent leírt méretekkel lesz kisebbre gyártva!!

Abban az esetben, ha már a napvitorla méretét adta meg, akkor azzal kell számolni, hogy a fent leírt plusz helyre van szükség a felhelyezéshez.

Az egyedileg rendelt napvitorlák, pergolarendszerek és egyéb egyedileg gyártatott rendszerek esetében a vásárlást követően nem érvényes az elállás lehetősége, tehát az egyedileg legyártott napvitorlákat nem áll módunkban visszavásárolni, vagy cserélni! Megrendelésével Ön tudomásul veszi a fent leírtakat és tudomásul veszi, hogy a termék megrendelésével fizetési kötelezettsége lesz.

Szeretnék felhívni a figyelmét, hogy az ilyen méretű napvitorlákat, amennyiben egyedileg gyártatja szűkséges az erősebb szálerősített anyagból gyártani, nem megfelelő a standard minőségből gyártott egyedi napvitorla erre a célra,

Az egyedi napvitorlák anyaga minden esetben PRÉMIUM minőségű anyag, mely magasabb szövési sűrűséget is jelent, így az ára is magasabb, mint a Standard minőségűé.

Kivitel Anyag Standard minőség Prémium minőség
Víz- és légátengedő kivitel HDPE 950 190 g/m2, 185 g/m2 230 g/m2
Víz- és légátengedő kivitel HDPE 932 190 g/m2, 185 g/m2 200 g/m2
Víz- és légzáró kivitel Finoo, Maxim 160 g/m2 (PES) 190 g/m2
Víz- és légzáró kivitel Sattler 160 g/m2 (PES) 290 g/m2
Garancia típusok
Kód Megnevezés Leírás
14+CS    
JOGI    
Egyedi    
NOG    

 

Szerződési feltételek
1 Az árajánlat a megjelölt tételek egyidejű megrendelése esetén érvényes! Részmegrendelés esetén vállalkozásunk új árajánlatot ad ki. Típusonként az összes tétel esetén
2 Felszámolt kedvezmények kizárólag az árajánlatban szereplő típusonkénti összes tétel egyidejű megrendelése esetén érvényes
3 ÁSZF, és egyéb elállással, jótállással kapcsolatos információkat a következő oldalon található meg: http://gyik.napvitorladiszkont.hu/index.php?title=ASZF
4 Az árajánlatban szereplő összegek bruttó összegek, tartalmazzák a 27% -os áfát.
5 Jeremy rendszerhez kiajánlott GRATIS (ajándék) csigás rendszer kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a megrendelés és az előleg kifizetése 2021 – 12 – 31.-ig megtörténik.
6 A színminta abban az esetben ingyenes, ha a Megrendelő a terméket nálunk rendelte meg. Amennyiben a Megrendelő a színminta után nem rendelte meg a terméket, úgy a terméket saját kts.-én kell visszaküldenie és 4 000 Ft adminisztrációs kts. számulunk fel. Sattler, illetve soltis anyagból nincs lehetőség színminta rendelésre.
7 A szín mellett megjelölt darabszámok az árajánlat kiadásának idején raktáron levő készletet mutatja. A nem jelölt színekből van a rendelni kívánt mennyiség. A webshop üzemeltetője nem biztosítja, hogy a jelölt darabszámok a megrendelés időpontjában is elérhetőek.

A rendelhető színek beszerzési ideje általában 3 – 4 hét, de adott eset akár több hónap is lehet.

!! Kérném, hogy amennyiben megrendelésre kerülne a termékünk legyen szíves az átlókat pontosan is lemérni, hogy a pontos adatok alapján rendeljük meg a terméket és nem egy számított adat által !!

Az árajánlat nem tartalmazza a kivitelező csapatunk munkadíját, kivéve abban az esetben amennyiben az árajánlatban ez külön tételként is szerepel.

Megrendelési íveket annyiszor kell kitölteni amennyi termék megrendelésre kerül. Azonos méretek esetén elégséges egyszer kitölteni és a megrendelt darabszámnál kitölteni, hogy hány azonos termék kerül megrendelésre. Az íveken csak azokat a mezőket szükséges kitölteni, melyek kék színűek.

Megrendelési íveket online is kitöltheti az alábbi űrlap segítségével: https://forms.gle/HPYLFgRLsvGfN3WcA

Kérem amennyiben elfogadásra kerül az árajánlatunk, úgy legyen szíves számlázási és szállítási adatokat válaszlevelében megírni, és aláírva visszaküldeni a megrendelési lapot számunkra, hogy fel tudjuk venni a megrendelését és ki tudjuk állítani a díjbekérőt!

A weboldalakon, e-mailekben, árajánlatokban és a referencia térképen található képek, információk, szövegek, tervek és letölthető dokumentumok másolása és üzleti, illetve magán célú felhasználása nem engedélyezett és törvénybe ütközik!

CroatianEnglishGermanHungarianRomanianSerbianSlovakSlovenianUkrainian